Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TH3l3L3NCl kérdése:

Hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés
A régi barátnőmről pár napja meg láttam egy képet és ugyan azt érzem iranta mint régen. Nem tudom mit kellene tennem hogy vissza szerezzem igaz hogy már jó pár hónapja hogy szakítottunk és azóta nem is beszéltem vele de ugyan azt érzem iranta mint régen. Szóval tanácsokat szívesen fogadok jelzem nem vagyok fiatal zöldfülű de ez a lány nagyon szét szed!!
2015. júl. 30. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A kerdesre valaszolva: sehogy. Ha te a noket csak 'megszerezni valonak' tartod, nem veletlen, hogy nem birjak melletted. Nem targyrol van szo, hanem onallo emberrol - ha o is akarja, ujra osszejottok. Nem fogtok...
2015. júl. 30. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt átvitt értelemben értettem, hogy meg szerezni!
2015. júl. 30. 16:57
 3/8 Noren1989 ***** válasza:

Marad a pénz&sárm.

25/F

2015. júl. 30. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:
De valami olyasmi kellene ami nem pénzről szól
2015. júl. 30. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Penzed nincs, sarmod az eddigiek alapjan meg annyi sem...
2015. júl. 30. 18:37
 6/8 Noren1989 ***** válasza:

Öcsém, akkor marad a chloroform.

25/F

2015. júl. 30. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
2015. júl. 30. 19:04
 8/8 Noren1989 ***** válasza:
Ha még nem tanultad meg, h felmelegítve még a pacal se jó...akkor nem érted a szakítás lényegét.
2015. júl. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!