Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy idősebb férfibe, ő is szeret engem mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim nyilván valóan tiltanak tőle. De látni akarom,vele akarok lenni..2015. aug. 20. 19:43
11/22 A kérdező kommentje:
Az sem.
2015. aug. 20. 19:56
12/22 anonim válasza:
Még feljebb? Ne már, egyre betegebb :D
13/22 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem. 30
2015. aug. 20. 20:00
14/22 anonim válasza:
És te? Nem mindegy, hogy 13 vagy 16 vagy 19.
Persze, hogy szeret, már régóta nem jutott hozzá ilyen friss feszes lány testhez.
17/22 anonim válasza:
Adjunk tanácsot, de még sem akarsz elmondani semmit.
Nagyon nem mindegy, hogy pl te hány éves vagy, 13 vagy 15 vagy mondjuk 19. És az sem mindegy a pasi mennyi idős, bár ha jól láttam azt írtad 30. De a te korod még mindig nem tudni, így pedig nehéz tanácsot adni...
18/22 anonim válasza:
Tényleg kellene hozzá a korod, mert valóban nem egy elhanyagolható kis részlet...
19/22 anonim válasza:
Ha vele akarsz lenni, akkor légy vele. Ilyen egyszerű. Manapság mindenki túl sokat agyal a számokon meg a lehetőségeken, ahelyett hogy az érzéseire hallgatna.
Én is hasonló helyzetben vagyok, igaz nem vagyok 30, illetve nekem az apja jó haverom, szóval elfogadják hogy ez van.
20/22 anonim válasza:
Természetesen én is azt mondom, hogy alapvetően az érzéseire hallgasson, de itt azért az a nem mindegy, hogy a kérdező mondjuk 18-19 éves-e vagy 13. És nem azért, mert a nagy korkülönbség ellen lennék, egyáltalán nem, csak egy teszem azt 13 évesnél azért még más a helyzet! Mert mondjuk 13 évesen azért még nem kellene, főleg nem egy 30 évessel, érzések ide vagy oda (bár a 30-as pasi "érzései" azért érdekelnének akkor). Ha 18-19 körül van, akkor viszont én is azt mondom, hogy ha az érzései arra hajtják, akkor ne a korral foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!