Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy mondjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maxx789456 kérdése:

Mit csináljak, hogy mondjam el neki? Hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Sziasztok,szeretném kérni a segítségeteket főleg a lányoktól :)))

Van egy lány aki már nagyon régóta tetszik nekem,de nem merem neki elmondani...Amikor meg látom folyton csak szemezgetünk egymással, néha egy kis mosoly, de nem is ez a lényeg.

Hanem az , hogy hogyan tudhatnám elcsábítani? példa: írnék neki egy szerelmes verseket,próbálnák kedves lenni hozzá, vagy küldjek neki rózsát? Egy faluba lakunk létszi lányok segítsetek , hogy hogyan tudhatnám elcsábítani :)

2015. aug. 19. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Írj neki facebookon beszèlgessetek ès majd hívd el randizni ;) hajrá
2015. aug. 19. 20:41
 2/2 anonim válasza:

Velem is ez volt még télen. Szemeztem nagyon sokat egy fiúval. Pár nap mulva mosoly. Aztán rámköszönt. Odáig voltam. 1hét után már hazakisért, ölelgettük egymást mint az összes többi haverommal/barátnőmmel. Nem gondoltam volna, hogy tetszem neki. Bevallotta és nyilván nekem is nagyon tetszett ő. Azota igaz már szakitottunk mert nem működött jol a kapcsolat. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy állj elé mondd, hogy valami fontosat szeretnél elmondani és valld be. Hidd el jobb hamarabb elmondani mint sokáig halogatni mert ha nem viszonzott akkor nagyobb a pofára esés

14/L

2015. aug. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!