Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi tesz külsőre 10/10-essé egy fiút?
Csak rám kell nézni!
Nem itt kérdezgetni fölöslegesen! :-)
Külsőre semelyik pasi sem 10/10-es, legalábbis számomra a belső még min. +5 pontot adhat még a legrondább srácnak is (na jó, ez egy kicsit túlzás). Ami vonz külsőleg egy fiúban:
Magas legyen
Hordjon inget
A haját be tudja lőni, de ne órákon keresztül álljon a tükör előtt
Jó illat
Helyes arc
Szálkásított test
Szép száj
Szerintem ez a külső nagyon vonzó, de ha egy fiú a leghelyesebb srác a világon, de egy paraszt, akkor 10/-999999999.
Gondolom most a kulsore vagy kivancsi.
Egy ferfi 10/10-es lehet, ha minden ossze van hangolva rajta, szimmetrikus stb. Pl: Nick Bateman, Mariano Di Vaio stb. Szinte minden nonek 10/10-es.
Nalam nagyon fontos, hogy a ferfinak dus, szep szinu, jol vagott, apolt haja legyen. En erre nagyon odafigyelek. Fontos, hogy a bore se legyen csupa pattanas, miteszer, zsiros v szaraz, es a korme is apolt legyen.
Nem varom el, hogy a fiu egy villamharito legyen, de tolem egy kicsit magasabb. En olyan 168 cm vagyok szoval olyan 173 kornyeken kezdodik nalam a normalis. A teste ne legyen nagyon kigyurt, de tul vekony se, normalisan izmos inkabb. Egyenes tartasa legyen. Persze kell h tetsszen az arca, mert nalam az fontosabb, mint a test. Na meg a jo stilus, ezalatt a ruhazatot ertem. Nem kell nagy markas cucc mindenhova, de tudjon oltozni.
Az álom pasi kinézetre nekem fekete vagy sötét haj,borostás arc és kék szem. Legyen jól öltözött,sportos,magas. De ez álom.
Így reálisan nézve a dolgokat ami tényleg fontos,hogy jól öltözködjön,közvetlen,kedves,azért valamennyire helyes legyen. És magasabb nálam:D Ezek az alap szempontok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!