Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem?
Van egy fiú osztálytársam, akivel szinte sosem beszélgetek, eddig azt hittem hogy utálom, mert néha rá jön az 5 perc, és a semmiért elkezd csesztetni. (Eddig kb. 3x fordult elő, 1 éve ismerem) Azt gondoltam, hogy utál, mert hát aki ezt csinálja, az valószínűleg nem szeret... kiderült, hogy talán nem utál, mert amikor nekem jött bocsánatot kért (oké, egy normális ember ezt teszi, de na.) Megkérdeztem a barátnőimet is, hogy szerintük utál-e, és azt mondták, hogy valószínűleg le se szar. (szerintem az utálatnál rosszabb a közömbösség)
Én meg megvilágosodtam, hogy nagy valószínűséggel bejön nekem. Szerintetek van esélye, hogy érdeklem?
Egyébként ezt jó szarul fogalmaztam meg, tuti egy kis pisis 12 évesnek tűnök:D Nem vagyok az, csak a fogalmazásom 2-es xd
Szerintem igen :D 12 évesen mi is cseszegettük a másikat ha bejött.És ha még bocsánatot is kér akkor tuti :D
Bármit mond valamilyen szinten érdekled őt csak ne felejtsd el hogy 12 éves korban a fiúk sokkal éretlenebbek mint a lányok és az ilyen dolgokat rosszul kezelik :D
ezeket már megfigyeltem amugy 15/F vagyok :D
OK megvilágosodás:D
Mindegy, csak kíváncsiságból kérdeztem, amúgy sem volt nagy az esélye hogy összejövünk xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!