Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdeklem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, akivel szinte sosem beszélgetek, eddig azt hittem hogy utálom, mert néha rá jön az 5 perc, és a semmiért elkezd csesztetni. (Eddig kb. 3x fordult elő, 1 éve ismerem) Azt gondoltam, hogy utál, mert hát aki ezt csinálja, az valószínűleg nem szeret... kiderült, hogy talán nem utál, mert amikor nekem jött bocsánatot kért (oké, egy normális ember ezt teszi, de na.) Megkérdeztem a barátnőimet is, hogy szerintük utál-e, és azt mondták, hogy valószínűleg le se szar. (szerintem az utálatnál rosszabb a közömbösség)

Én meg megvilágosodtam, hogy nagy valószínűséggel bejön nekem. Szerintetek van esélye, hogy érdeklem?

Egyébként ezt jó szarul fogalmaztam meg, tuti egy kis pisis 12 évesnek tűnök:D Nem vagyok az, csak a fogalmazásom 2-es xd

2015. aug. 19. 13:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok, mielőtt a homofóbok megérkeznek:D
2015. aug. 19. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem
2015. aug. 19. 13:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát jó:D
2015. aug. 19. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen :D 12 évesen mi is cseszegettük a másikat ha bejött.És ha még bocsánatot is kér akkor tuti :D

Bármit mond valamilyen szinten érdekled őt csak ne felejtsd el hogy 12 éves korban a fiúk sokkal éretlenebbek mint a lányok és az ilyen dolgokat rosszul kezelik :D

ezeket már megfigyeltem amugy 15/F vagyok :D

2015. aug. 19. 15:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát oké, köszi:D De amikor azt mondtam, hogy pisis 12 évesnek tűnök, akkor az életkoromat is eltúloztam xd 16 vagyok:D /Akkor tényleg ritka szar lehet a fogalmazásom xd/
2015. aug. 19. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jo indulatu volt aki 2est adott rá :D
2015. aug. 19. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
#4,#6 Viszont akkor ugy mar nem akkora az eselye h tetszel neki :D
2015. aug. 19. 23:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Jól van na:D Nem a nyelvtan tudásomat jöttem fitogtatni:D
2015. aug. 21. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, lehet hogy hülye is vagyok de ezt most nem értem :'D
2015. aug. 21. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:

OK megvilágosodás:D

Mindegy, csak kíváncsiságból kérdeztem, amúgy sem volt nagy az esélye hogy összejövünk xd

2015. aug. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!