Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Születésnap és szakítás....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Születésnap és szakítás. Kérlek, vidítsatok fel!?

Figyelt kérdés
Pár napja szakított a barátom, még mindig próbálom visszakapni Őt. Reménytelenül.. Bele vagyok betegedve. Nem mellesleg, ma van a születésnapom.. :( Nem bírom ezt ki..

2015. aug. 19. 09:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De édesek vagytok :3 Köszönöm!!

Amúgy meg, ne izgulj, csak azon vagyok, hogy renbe tegyem...

2015. aug. 19. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Velem barátnőm szakított mert "kiszeretett" belőlem. ( nem találkoztunk volna nyáron , suli után elment dolgozni tőlem 300km-re ) . Ennek már lassan 2 hónapja , mai napig gondolok rá , ránézek a facebookjára , de már nem táplálok hozzá olyan érzelmeket mint előtte. Szóval csillapodik a fájdalom . :) Ő volt egyébként az 1. barátnőm.

Csak gondolj bele ,hogy mit veszített és könyebb feldolgozni (legalább is nekem így könyebb) .

Én esetemben ( és ezzel nem magamat akarom itt fényezni , de ezek "motiválnak" a továbblépésre :

-Izmos srácot aki után pár éven belül mindenki meg fog fordulni ( Tapasztalat ,hogy már most odajöttek nyáron egész családok a strandon ,hogy mindenki minket néz és az a felháborító hogy nem csak a csajok hanem a csávók is engem és haverjaimat bámulnak mert ilyet még nem láttak )

-Okos ,egyetemista srácot .

-Egy olyan embert aki mindig őszinte volt , soha sem csalta meg

-Mellettem nem kellett volna nélkülöznie , nyaralni is eljöhetett volna velem külföldre repülővel

18/F

Egyébként boldog születésnapot ! :)

2015. aug. 19. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Hali :) sajnálom a dolgot :( amugy boldog szulinapot :)

Azt tudom tanácsolni hog ne egész nap otthon szomorkodj miatta! Van dolgod és van életed és ne hagyd hogy ezzel tönkretegyen téged!Legyél olyan emberekkel akiket szeretsz és szeretnek téged ők fel tudnak majd vidítani!

De elmondta h miert szakit veled?

Amugy nyigodtan irhatsz privátban is :)

2015. aug. 19. 15:29
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért mert elmúlt..és mert van táv..
2015. aug. 19. 15:55
 15/20 1112 ***** válasza:

Mosolyra-fakasztó üzemmódot bekapcsolni!! :D ..--..--..--..--..-..

~Vidít... ~ vidít... ~vidít... ~~vídíít! ~~

2015. aug. 19. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Először is,boldog születésnapot! :)

Megnevettetni,engem ez a videó mindig megnevettet,akár milyen rossz a kedvem:D https://www.youtube.com/watch?v=xSLi7uTg1hE

2015. aug. 19. 18:15
 17/20 anonim ***** válasza:
tudod a nők igazán tudnak időzíteni néha nekem is Pont szülinapomon kellet megtudnom hogy szakít velem mellesleg én meg mikor voltak neki a szülinapjai és a családja elbaszta csináltam egyedit.. tehát sejtheted mekkora pofon volt ez tőle hogy pont ekkor ment el de nézd én is akarom még őt hiába volt ilyen kegyetlenül szemét.. egyszerüen tarts szünetet én is már fél éve szabin vagyok a érzéseimtől igaz szar kicsit de megvagyok :)
2015. aug. 20. 08:50
 18/20 anonim válasza:
0%
Jaj te szegény ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Kis tini, szakított vele a pasija.
2015. aug. 20. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy barátnőm, akivel már négy hónapja együtt voltunk, amikor sikerült neki pont a születésnapomon ágyba bújnia az exével. Pedig tőlem mindent megkapott... de az exe magasabb volt és úgy látszik hiányzott neki.

Egyet tudok tanácsolni: ne fuss olyan valaki után, aki képes vola azt adni szülinapodra ajándékba adni, hogy elhagy!

2015. aug. 20. 11:33
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves egyik válaszoló!

Igen, képzeld ez nekem hatalmas probléma, mert tiszta szívemből szeret(t)em, és harcolok a kapcsolatért, és tudod,lehet, hogy nincs remény, de elmondhatom, hogy mindent megtettem. Nem egy h*lye tini vagyok, aki elvárja, hogy te sajnáld.. Elhiszem, hogy nem tudod ez milyen érzés, modorodból kiindulva, nem hinném, hogy volt valaha is pasid/barátnőd..

A többieknek pedig nagyon köszönöm, sokunk van így. Sajnos..

2015. aug. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!