Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tartja aranyosnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja aranyosnak?

Figyelt kérdés
Miért tartja aranyosnak egy 18 éves srác azt, hogy egy 16 éves csajnak még nem volt meg az első igazi csók?

2015. aug. 18. 00:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem mert olyan mintha jó kislány lenne ^^ nem pedig egy tinikurv🅰 akit 13 évesen megb🅰sztak
2015. aug. 18. 00:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem minden pasinak kellenek a ***? :D
2015. aug. 18. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Áhhh, egy újabb lányhoz van szerencsénk, akinek leesett, hogy nem a "könnyen kapható" lányokért vagyunk csak oda? Akkor gratulálok! :)
2015. aug. 18. 00:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak nem egy "normális" srác, aki még véletlenül se néz rá egy r**cra? :o :D
2015. aug. 18. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Ettol artatlannak tunsz,valamint nehezen kaphatonak. Csak a bunko,felszines fiuk vagynak konnyu predara.
2015. aug. 18. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem nézek rá, de odáig is tart. :D (#3 voltam)
2015. aug. 18. 01:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem minden srácnak kellenek a k*vák? Miért kellenének, lol? Csak a discomanoknak, meg a focista-páwah boyoknak, de azoknak is csak egyszeri koitálásra, semmi többre. Ahogy a k*váknak is csak egy numera kell, másra alkalmatlanok. De komoly kapcsolatra jobb az "ártatlanabb" lány, más kérdést, hogy abból normálisat találni szinte lehetetlen, ha létezik, foglalt. Szerintem előre lestoppolják őket, vagy nem tom
2015. aug. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!