Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez? Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
van egy fiu akit ugy hivnak hogy Tompi(ez a beceneve) és ő 17 éves én meg 13...és nagyon szeretjük egymást mint barátok...asszem....de amikor megkérdeztem tőle hogy mitt mondana nekem akkor ha azt mondanám neki hogy szeretnék vele járni...és erre azt válaszolta hogy nem tudja ... ezért most nem tudom akkor hogy csak barátok vagyunk vagy annál többek már

2015. aug. 17. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

15 alatt kislány vagy, én sem járnék ilyen kicsivel.

Nem a korkülönbség a baj, de te még pici lányka vagy.

2015. aug. 17. 22:53
 2/4 Valentina222 válasza:

Szerintem hirtelen jött neki a kérdés és kicsit elbizonytalanítottad. Egyenlőre véleményem szerint barátként tekint rád de a későbbiekben még bármi lehet. Amúgy meg a 13 éves lányok manapság elég érettek...:/

14/L

2015. aug. 17. 23:09
 3/4 anonim válasza:
Szerintem csak barátként tekint rád. :/ És igen, lehet, hogy hirtelen jött nekei a kérdés, és nem akart megbántani emiatt mondta, hogy nem tudja (szerintem).
2015. aug. 18. 19:49
 4/4 anonim válasza:
ez csak barátság. 17 éves fiúnak nem kell szerelemből egy 13 éves lány.
2015. aug. 23. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!