Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat chatelünk de csak én kérdezek általába: teccek neki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek ha van egy lány akivel elég sokat konkrétan néha órákat chatelek de általában én kezdeményezek beszélgetést és én kérdezek (csak általában) de gyakran megyünk együtt haza akkor viszont szinte csak ő mesél és kérdez. Ez most mi? Teccek neki?2015. aug. 16. 23:12
1/10 anonim válasza:
máskor három ccc vel tecccél neki
2/10 anonim válasza:
Ha sok mindent megoszt veled, akkor nem feltétlen tetszel neki, de biztos hogy nagyon jó barátja vagy, és ebből még bármi lehet, csak bátorság kell hozzá, hajrá!:)
3/10 anonim válasza:
Nem, nem "teccel" neki, ő az ISIS egyik teroristája megöl és így üzen majd Orbánnak.
4/10 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy szimplán csak nem szeret annyira chatelni :) Nekem is volt ilyen lány barátom, de sosem lett több belőle. Őszintén szólva szerintem mindketten csak spanokként tekintettünk egymásra.
5/10 A kérdező kommentje:
OK köszi már régóta ismerem
A multkor megkérdezte hogy TETSZIK e valaki
2015. aug. 16. 23:23
6/10 anonim válasza:
Az hogy megkérdezte nem jelent semmit. 15/F
7/10 A kérdező kommentje:
azt nem irtam hogy szülinapomra ajándékot adott meg mondta hogy szeret velem beszélgetni(de a tesójának mondta én csak tőle tudom)
3 és 5 megy a zöld kéz
2015. aug. 16. 23:30
8/10 A kérdező kommentje:
ja azóta vettem nyelvtan korrepetálást
2015. aug. 16. 23:50
9/10 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy tetszel neki :) Ha megkérdezte, hogy tetszik e valaki az jelentheti azt, de nem feltétlenül, ajándékot szülinapjára én annak szoktam adni, aki tetszik vagy a barátom. Szerintem ennyiből még nem lehet biztosan eldönteni, hogy mit érez irántad, próbálj meg finoman célozgatni :) Hány évesek vagytok?
10/10 A kérdező kommentje:
Mindketten18
2015. aug. 27. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!