Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női aggyal ez mit jeltent?
#2 nem szakítos üzeneteket mutat. csak olyanokat hogy milyen gyökér módon próbálkoznak a saját szavaival élve
Amúgy nem olyan lány hogy szakításokat tudna mutogatni mert nagyon nehezen adja magát szerencsére. Két ember volt eddig az életében
Igazán neveletlen dolog ilyet csinálni.Persze minden dolog lehetséges.
Lehet hogy csak barátnak kezel , és úgy gondolja hogy mindenben számíthat rád.De akár az is lehet , hogy ezzel valamit el akar érni.
Mik azok az okok , amik miatt nem lehettek együtt?
(Ha gondolod írj privátot és ott megbeszélhetjük)
Ez a helyzet elég ismerôs, bár kissé máshogy.
Van egy srác, akit nagyon kedvelek. Sokat beszélünk. Mindeközben volt pár másik srác, aki bepróbálkozott nálam, de mindet elküldtem a francba. És legszívesebben elmondtam volna a srácnak, hogy 'hajjjj egy fiú teljesen rámmászott és alig bírtam levakarni' stb.
Hogy ôszinte legyek, ezt azért tettem volna, hogy lássa, én azért elég kelendô vagyok, meg akartam mutatni, hogy 'nézd mennyien érdeklôdnek utánam!'. És ebben benne volt az is, hogy egy kicsit féltékennyé akartam tenni ezzel. De hálistennek nem számoltam be neki ezekrôl a dolgokról, és visszagondolva ennek eléggé örülök,hogy nem voltam ekkora hernyó.
Mellesleg a féltékennyé tevés is már egy tök rossz dolog. Belegondolva elég rossz,hogy így okozunk fájdalmat a másiknak, egy olyannak, akit kedvelünk.
Na de a kérdésedre válaszolva, szerintem ô is kedvel téged egy bizonyos szinten, lehet hogy ugyanezen okok miatt teszi ezt, mint amit fentebb írtam.
Bár az érdekelne, hogy mi miatt nem lehettek együtt, ha nem túl tolongó a kérdésem. :c
Van egy dolog amit mi a barataink kozoztt "szerelmi szemetes"-nek hivunk, szoval egy papucs szeru dolog de megse nyilvanul meg a papucssag csak a lany vele osztja meg a szerelmes dolgait.
Vagy azt akarja, hogy feltekeny legyel.
Miert nem lepsz a lany fele?
#5 értem, ilyesmire gondolok én is
#6 remélem hogy nem vagyok a szemetese..
hogy miért? :( nemtudom nektek leírni de megbolondulok lassan higgyétek el a tehetetlenségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!