Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes érte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes érte harcolnom?

Figyelt kérdés

3 éve beleszerettem egy fiúba...azóta soha nem tudtam kiverni a fejemből, a sors pedig úgy hozta, hogy idén áprolisban összejöttünk. Soha életemben nem voltam még olyan boldog, mint akkor...ez tartott 1 hónapig...majd egy ember megakadályozta, hogy tartsam a fiúval a kapcsolatot 1 hónapig. A fiú úgy vette, hogy én szakítani akarok vele...majd mikor írtam neki, közölte velem, hogy új barátnője van....összetörtem, mert én még tényleg nem szerettem így senkit...egy ideig azt hazudta, hogy szakítani fog a csjjal...jahh hát nem tette...és én még 2 hónap után sem tudom abbahagyni a sírást...még mindig érzem az illatát...és nem tudom, hogy érdemes-e várnom rá, mert megkért, hogy ne tegyem... de jelenleg nem tudok ránézni más fiúra...

Mit tegyek? :(

2015. aug. 15. 22:55
 1/3 neved neved neved válasza:
attól függ hogy milyen a hadsereged fegyverzete és mennyi lőszeretek és harckocsitok van. Ajánlom figyelmedbe az AK 47-est de ha minőségi pusztítást akarsz inkább famas... sok sikert
2015. aug. 15. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megkért, hogy ne várj rá, akkor valószínű, hogy azt szeretné, ha nem várnál rá. Ehhez hozzátartozik az is, hogy siránkozol. Ne tedd. Csak a szokásos dolgok vannak. Barátnők, kikapcsolódás, szórakozás. Tehát tereld el róla a figyelmedet. Nem tudsz jobbat. Természetes, hogy fájó, ha elveszítesz egy fiút, akibe szerelmes vagy. Normális jelenség. De nemsokára enyhülnie kell a fájdalomnak. Ha nem gyengül, akkor fordulj orvoshoz, mert ez nem játék. Komolyan. Szóval kitartás és jobb lesz! :)
2015. aug. 15. 23:16
 3/3 anonim válasza:
Én azt mondom, hogyha újra összejönnétek nem lenne olyan mint régen. Tehát próbálj meg túllépni. Ne tedd mégjobban tönkre a lelked. 15/f
2015. szept. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!