Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes érte harcolnom?
3 éve beleszerettem egy fiúba...azóta soha nem tudtam kiverni a fejemből, a sors pedig úgy hozta, hogy idén áprolisban összejöttünk. Soha életemben nem voltam még olyan boldog, mint akkor...ez tartott 1 hónapig...majd egy ember megakadályozta, hogy tartsam a fiúval a kapcsolatot 1 hónapig. A fiú úgy vette, hogy én szakítani akarok vele...majd mikor írtam neki, közölte velem, hogy új barátnője van....összetörtem, mert én még tényleg nem szerettem így senkit...egy ideig azt hazudta, hogy szakítani fog a csjjal...jahh hát nem tette...és én még 2 hónap után sem tudom abbahagyni a sírást...még mindig érzem az illatát...és nem tudom, hogy érdemes-e várnom rá, mert megkért, hogy ne tegyem... de jelenleg nem tudok ránézni más fiúra...
Mit tegyek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!