Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haaa nagyon hiányzik egy lány, mivel tudom pótolni, vagy ilyenek?
Ha más lánnyal vagyok is rá gondolok.
A gondolataimat hiába terelem el, előbb utóbb eszembe jut :(
16/F
Együtt vagytok? Gondolom nem. Ha nem, akkor miért nem jössz össze vele? Egy próbát megér.
Ha esélytelen, menj, bulizzál este, ismerj meg új lányokat, valaki meg fog tetszeni és akkor rá fogsz gondolni többet. :) 18/F
és ha kiadnád magadból azt ami benned van. úgy értem hogy elmondanád neki hogy hogy érzel hogy hiányzik meg minden.
Nem ez segített nagyon hiányzott nekem is egy srác kb fél évig próbáltam elfojtani de nem bírtam tovább így elmondtam neki. Miután kiröhögött és mondta hogy ő már tovább lépet és már barátnője is van, szarul esett de utána azt vettem észre /kb 1 hét múlva/ hogy már nem is gondolok rá és már nem is hiányolom. Szóval szerintem elmondhatnád neki hogy mi van hát ha az segíteni.
hehe, volt ilyen lán az életembe, még 8 évvel később is eszembe jutott, akár kivel is voltam, aztán találkoztam egy másik lánnyal (8 évbe benne volt) először még csak barátok voltunk, most is azok vagyunk, de valahogy többet akarok :) lehet ő nem, de valahogy annyira jó vele :3
ez a szerelem kedves barátaim, beszélj vele, vezesd rá finoman, beszélj vele az érzéseidről, próbálj vele többet eggyüt lenni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!