Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányoknak semmi nem elég?

Figyelt kérdés
A volt sulimban van egy lány akinek ÉLŐBEN nem facebookon szerelmet valottam mondtam neki hogy gyönyörű a szem az ajka az arca mondta hogy oké majd suli után meg beszéljük a lányról anyit kell tudni hogy kedves jol nevelt rendes lány (ami ritka manapság) belsőről dönt rollam meg anyit a lány szerint kedves aranyos jófej enyhén félénk, és mikor elment a megbeszélt helyre/idő pont ra le ültünk és azt mondta "hol is kezdjem öm hát én szerelmes vagyok valakibe úgy hogy nem" mondta hogy ö ezzel nem akarmeg bántani ezért egyszerűen, lehet randizni kellet volna hivni de már nem tudom vissza forgatni az időt sajnos és késöbb ki derűlt h nem "fogtam" meg és ezt sem értem mit jelent pontosan és áprilisban-májusban valottam szerelmet és nem birom el felejteni mit tegyek a lány egy honappal fiatalabb (juliusi vagyok) értelmes válaszokat írjatok köszi. 15/f
2015. aug. 14. 06:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak nem akart megbántani. Mindenkinek más az ízlése te sem akarnál hülyíteni egy olyan lányt aki nem tetszik neked. Próbáld megfogni valamivel hátha meg tetszel neki.
2015. aug. 14. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen csak mivel
2015. aug. 14. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Telefonról is lehet normális mondatokat írni. :)

Egyébként meg itt-ott beszélj vele, és ha majd kiszeret belőle akkor valószínűleg te leszel ott neki.

Ha nem vagy kitartó, hagyd őt.

2015. aug. 14. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy egyes fiúk azt hiszik, a szerelem úgy működik, hogy ha megfelelő mennyiségű értéket és erőfeszítést mutatsz fel, a lánynak kötelessége belédszeretnie, és ha ezt nem teszi akkor felszínes kva vagy semmi nem elég neki? Részéről nem volt ilyen érzés, lépj tovább, találsz mást.
2015. aug. 14. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!