Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek a lányoknak semmi sem jó?
Megmondom nálam mi a szitu! Bár én lehet elég "egyedi" eset vagyok. Bejön, ha egy srác van olyan bátor és magától oda jön hozzám! Pl:
Ha tetszik egy srác, rá mosolygok blabla, mert szeretném bátorítani, hogy oda jöjjön.
Ha csak úgy odajön valaki bátorítás nélkül akkor eldöntöm, hogy tetszik-e. Ha el tudnám vele képzelni a továbbiakat, akkor minden sima ügy, de ha nem akkor finoman, úgy hogy azért az egója ne sérüljön, közlöm vele, hogy már van valakim.
De mindenképpen az imponál, ha van olyan tökös a pasi és igenis kezdeményez. :) Ezt nagyon tudom becsülni.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Az a lényeg, hogy ne nyomiként nyomulj, nyomi dumákkal és nyomi kinézettel, akkor biztos felfigyel rád a csaj.
Elárulok egy titkot, a nők különböznek. Vagyis mindenkinek más megközeklítés kell.
Ha egyetemes népszerűségre pályázol sok csalódás fog még érni.
Megmondom mi jön be egy nőnek ( saját ízvilágom szerint ) de erre egy férfi sem képes.
Természetes, nem megtervezett ösztönszerű és baráti közeledéssel, fokozatosan bizalmat kiépítve érdeklődéssel barátiasan közeledni egy nő felé. Ez természetesen nem 1-2 hét hanem 1-2 hónap kemény munkája, ezt csak annál tedd aki tényleg úgy gondolod hogy többre érdemes egy sima randitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!