Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig visszair de most nem?
Figyelt kérdés
Van egy kany 3 eve szerelmes vagyok bele es sokat beszeltunk es o is mondta hogy szeret engem de a szakitas utan a baratjaval nem tudna elkepzelni komoly kapcsolatot ennek ellenere keres,hiv,sokszor ir ram es jokat beszelgetunk meg minden.A legutobb irtam neki latta de nem irt vissza nemtudom ez mit jelent nekem ha tetszik valaki alig varom hogy irjon ha olyat ir ami nem erdekel akkoris irok ra valamit...Szerintetek?
Ugy vagyok vele hogy en nem irok neki meg egyszer ha nem kepes vissza irni
#Skksksks
2015. aug. 13. 20:56
2/4 anonim válasza:
velwm volt jópárszor olyan, hogy nem tudtam mir irjak aztán utána meg elfelejtettem
3/4 anonim válasza:
nekem olyan is volt, hogy nem tudtam visszairni mert elment a netem..felesleges tulbonyolitani:)
4/4 anonim válasza:
"látta de nem ír" "nem tudom mit jelent" .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!