Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találkozzak vele? 21 éves külföldi pasi, én pedig 14 éves vagyok.
Van egy 21 éves külföldi srác, aki elvileg nagyon szeret. Én is kedvelem, de olyan kedveseket ír, annyira hallatszik a hangján, hogy megőrül értem, és találkozni akar, ideutazna.
Beszélt már tesómmal is, barátnőmmel, mindenkivel. Még olyat is mond, hogy akár keresne munkát is itt. Most mit csináljak? Sok barátnőm azt mondja, hogy vigyázzak vele, meg ilyesmi... De beszélne a testvéremmel, meg mindenkivel, ha rosszat akarna?
Nézd, nem akarom elrantani a kedvedet, de még csak 14 éves vagy, egy gyerek kvázi ő meg már felnőtt ember.
Én 20 éves vagyok és nem kezdenék ki soha egy 14 éves lánnyal, mindegy, hogy milyen szép meg milyen okos. Szerintem az nagyon durva. Nálam a 17 év az ahol azt mondom, hogy oké legyen, de nekem már egy 16 éves is problémás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!