Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 14/F

Figyelt kérdés

Találkoztam egy nagyon kedves lánnyal, akinek nagyon jó humora van, és hasonló is az enyémhez. Bírjuk egymást, jókat beszélgetünk, nekem nagyon megtetszett, ezt finoman, elrejtve közöltem vele, vette a lapot. Aztán egyre jobban beléhabarodtam, és hát, mostmár nem tudok másra gondolni, csak rá. És ő ezt tudja. A minap tőlem kérdezte meg, hogy mit tegyen, mert hogy egy csomó fiú csapja neki a szelet. Elmondtam neki a véleményem, és hogy az ő döntése. Mai napig jóban vagyunk, nagyon jókat beszélgetünk, és ki szeretném kérni a tanácsotokat, hogy mit kéne most tennem.

Előre is köszönöm a segítséget...

2015. aug. 13. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg h döntött e már. Ha nem akkor találkozzatok és csókold meg hátha csak arra vár hogy lépj mert mi másért kérne szerelemben tanácsot olyantól aki ugyan ugy szerelmes belé. De ez rizikós.
2015. aug. 13. 16:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos igen, mert elköltöztek több mint 2000 km-re innét.
2015. aug. 13. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ay nagy pecch Ocskos.. ketlem, h ennyi evesen a tavkapcsolatot birnad, ha 1 lanyt talalltal akkor fogsz meg tobbet is, de azert legyetek joban, sose rossz ha majd azbelet ujra osszehoz es esetleg kialakul valami.. na sok sikert ocsi ;)
2015. aug. 14. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!