Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves lány és egy 23 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány és egy 23 éves fiú. Lehet esélyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom-tudom nagyon sok ilyen kérdés található itt..Az én történetem csupán csak annyi hogy nekem ez a fiú/férfi nagyon tetszik. Anyukámnak is elmondtam vele kapcsolatban mindent tisztában van azzal hogy nekem nagyon tetszik ez a fiú.

Én nem olyan lány vagyok mint a mostani tizenévesek. Sokat segítek itthon a háztartásban is Édes anyukámnak.

Csupán annyi lenne a kérdés hogy lehet esélyünk? Valószínű hogy én is tetszek neki. Írni nem merek neki, meg amúgy sem vagyok oda a levelezésért, inkább személyesen beszélgetnék. De ahhoz túl félénk vagyok és persze bizonytalan..kérlek válaszoljatok, és jöhet hideg is meleg is, nem baj:)

Előre is köszönöm a válaszotokat :)

2015. aug. 11. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lehet esélyük, de még mindig rohadt dühítő, hogy a korban hozzám illő lányokat az ilyenek viszik el.
2015. aug. 11. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Siman lehet.
2015. aug. 11. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is 16 vagyok.

Alapjáraton a velem egyidősekre (16-17, esetleg 18) bukok.

De, annyi köztük a "swag,yolo", h már szinte feladom. Tuti, h vannak normálisak, de hol?! :D

Akik eddig tetszettek, volt barátnője, vagy alakulóban volt neki vmi...

Ez a 7, lehet kicsit sok... De mivel nem ismerlek titeket, ezt így nehéz biztosra mondani.

Ha szeretitek egymást, sza**átok le más véleményét, és legyetek boldogok!

Sok sikert! :)

2015. aug. 12. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!