Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan állítsam le?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 5éves korunk óta ismerjük egymást, olyanok vagyunk mint a testvérek. Nem tudok pasi ként ránézni, egyáltalán nem jön be nekem, semmi kémia nincs...tényleg egyszerűen mintha a bátyám lenne. Viszont az Ő részéről több van, mint szimpla barátság (sajnos). Többször elmondtam neki h soha nem lesz semmi közöttünk, de újra és újra próbálkozik h több legyen a kapcsolatunk mint barátság. Ma strandon megcsókolt...erre én pofán vágtam, kiabáltam vele egy sort h még is volt ez, és otthagytam. Nagyon bánt a dolog , mert tényleg Ő az aki mindig ott van mellettem, akivel bármit megtudok beszélni. Mit csináljak??? Egy ideig ne beszéljek vele h hátha kicsit "lenyugszik"? Nem akarom elveszíteni,de barátságnál sem akarok többet!
2015. aug. 8. 23:31
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt 18/l
2015. aug. 8. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb védekezés a támadás, szerezz egy pasit gyorsan és mondd meg a gyerekkori baratodnak hogy több nem lesz
2015. aug. 8. 23:33
 3/7 borika23 válasza:
47%
Szerintem szerezz neki 1 baratnot es ha nem akarod elrontani a baratsagotokat ne pofozgasd lol:-)
2015. aug. 8. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Mond neki hogy leszbikus vagy
2015. aug. 9. 00:07
 5/7 anonim válasza:
100%
Próbáld megértetni vele, hogy abszolút nem érdekel romantikus értelemben és a "bátyáddal" nem akarsz járni. Ha igazi és tényleg annyira jó barátod, akkor megérti és emiatt a barátságotoknak sem szabadna megromlania :/ Ha barátot szerzel magadnak, az sem jó megoldás szerintem, mert azt hinné, hogy csak fájdalmat akarsz neki okozni, hogy minél hamarabb megszabadulj tőle :S Viszont szerintem is jó ötlet lenne egy barátnőt keríteni neki, aki el tudná terelni rólad a figyelmét.
2015. aug. 9. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló történt kis eltéréssel. Egy fiu rámírt facen akit a suliból ismertem. Rengeteget beszélgettünk, jóban lettünk. Legjobb barátokká váltunk. Elmentünk sétálni, fagyizni. Ilyesmi. Én persze legjobb barátomkent tekintettem rá. Aztán jött a bonyodalom. A srác bevallotta, hogy nagyon tetszem neki, de nem akarja, hogy megromoljon a barátságunk. Elmondtam neki, hogy én barátomkent tekintek rá köztü k nem lehet SEMMI. Megértette. Azt hittem legalabbis. Ismét kihívott sétálni. Vonakodva bár de elmentem. Aztán meg akarta fogni a kezem. Átolelt. Átfogta a derekam. Meg akart olelni. De ezeket nem hagytam elhúztam A kezem, és eltoltam. Nem akartam megbántani de ha nem ért a szóból. Tovább próbálkozott. Megmondtam neki hogy étse meg. Ha nem tudja felfogni ezt a helyzetet hogy nem akarok tőle semmit akkor nagyon sajnálom, de inkább ne írjon és ne talalkozzunk tobbet. Kert meg egy eselyt, hogy legyunk akkor csak baratok. Nem ment neki. El kellett engednem őt és a barátságunkat. Azt nem akartam hogy. A szeme lattara jojjek ossze massal hogy jozben baratok vagyunk de o szerelmes belem. Sajnos megszakadt a kapcsolatunk. Remélem segíthettem a példámmal. Ha nagyon nem megy a barátkozás akkor inkább szakítsatok meg a kapcsolatot. Ne szenvedjen szegény. És ha nem ért a szóból akkor ebből már nem lehet barátság. 14/L
2015. aug. 9. 02:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy mindketten elkezdtünk egy idő után többet érezni, de nagyon nem akartuk feláldozni a barátságunkat, és ezért sokáig próbáltuk elkerülni, hogy együtt legyünk, de végül mégiscsak elkezdünk járni. Egy darabig nem volt semmi gond, de aztán ő már kiszeretett belőlem és végül úgy döntöttünk ismét csak barátok leszünk. Én még azóta is szeretem, és ahányszor meglátom görcsbe rándul a gyomrom, ő meg azt hiszi, hogy már nem érzek úgy iránta. Nem akarom mégegyszer megpróbálni, de elveszteni sem akarom. Elég nehéz így nekem, de próbálom tiszteletben tartani az érzéseit, és nem szoktam próbálkozni nála, bármennyire is fáj. Abban reménykedem előbb utóbb elmúlnak az érzéseim, csak addig kell kibírnom. De attól félek, ha nem múlnak el a barátságunknak is vége. Nem tudom mennyit segít a történetem.
2015. aug. 9. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!