Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki kijutott a 'friendzone'-ból? Hogyan?
"3 hétre rá felszedte valami egyetemista forma"
Akkor itt a probléma. Valahogy meg kell szabadulnod tőle. De valószínűleg ezt csak várakozással tudod elintézni.
Egy: mint leírtam, három hétre szedte fel a pali. Párszor megdugta aztán leszarta a lányt.
Kettő: Pénzesebb és izmosabb is vagyok az egyetemista fószernél, évek óta ketrecharcolok, nem hiszem hogy ezzel lesz itt a probléma.
Mindenesetre van egy lány, akinél lenne esélyem, szebb is, de nagyon fáj feladni a küzdelmet.
Azt mondod, hogy nem vette a lapot. Szerintem meg inkább csak próbált nem tudomást venni róla. :) Mivel te neki csak haver vagy és nem tud máshogy nézni rád. Ez tapasztalat. Nekem is volt olyan, hogy éreztem a haverom többet akar, de továbbra is ugyanúgy kezeltem mint előtte.
Ha köztetek volt csók is akkor nem hiszem, hogy ne esett volna le neki. :)Ha ott az a másik lány inkább nála próbálkozz, vele meg továbbra is maradtok "haverok".
Pénzesebb és izmosabb is vagyok az egyetemista fószernél, évek óta ketrecharcolok
Kb igazi női ideáll vagy. Most akkor legyél nyomulósabb. Amelyik lánynak ez nem tetszik az vagy férjnél van, vagy hűséges vagy elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!