Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? 29 Éves pasi,16 éves lány?
Figyelt kérdés
Van egy 29 éves férfi,akibe iszonyatosan belezúgtam. 2 éve ismerem,én 16 éves vagyok. Nagyon sok mindenben hasonlítunk,koromnál érettebnek számítok. Neki is tetszem,és mindketten akarunk kapcsolatot. Beszélgettem vele,hogy én félek,vajon mit akarhat,stb..azt mondta,hogy én érdeklem,nem pedig a testem. Engem szeretne,és hogy velem el tudná képzelni a jövőjét. Aranyos,kedves,nem ez a kihasználós típus. Megmondta a szemembe,hogy a szex egyenlőre eszében nincs. (szűz vagyok) Ti mit gondoltok erről a kapcsolatról? Működhet? Szüleimnek mit mondhatnék?2015. aug. 7. 12:13
11/12 anonim válasza:
Aki a szemedbe mondja, hogy nincs az eszében a keksz... na annak jó alaposan a fejében van.
12/12 anonim válasza:
Menjetek vissza az időben egy kicsit és egy ilyen 16+29 kapcsolat teljesen normálisnak számítana...
Ma egy 20-25 éves csaj ki is akad, ha házasságot szóba hoznák, akkoriban meg egy 25 éves nőt ha mér egyedül volt, teljesen leírtak mint olyat, aki már nem is fog férjet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!