Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiltott gyümölcs miért édesebb?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 16:12
11/12 anonim válasza:
Mert ha tömb benne a cukor akkor nagyobb az alkohol tartalom ,így mikkor kész magasabb az alkohol százaléka emiatt több vizet kell bele önteni és emiatt több pálinka lesz. Meg finomabb lesz. És túl sok cukrot nem jó rakni a pálinkába mert másnaposan jobban fáj-tőle a fejed. Meg az izén-is érezhető, nem annyira érzed rajta a szilvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!