Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én esküszöm nem értem ezt a fiút. Mit tegyek? (bővebben lent)
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik és én is neki. (Tudja, hogy tetszik nekem és a szemembe mondta, hogy én is neki) De ennyi volt innentől semmi elmondta és elment. Ezt én nem bírtam tovább, hát léptem és elmondtam neki, hogy most mi van? Ha nem tetszem neki akkor mondja meg az igazat és kész, de ha tetszek neki csináljon már valamit. Skypen is beszélünk, szíveket ír meg bókol meg minden. De azt mondta adjak neki időt. Szerintem közbejátszik, hogy nemrég szakított vele a barátnője és nem akar még1 csalódást. De én nem az a lány vagyok, aki olyan szívtelenül dobta. Én megértem, hogy fél az újabb csalódástól, de akkor is... De úgy élőben nem is nagyon jön oda hozzám, általában mi megyünk és hívjuk. Egész nap együtt vagyunk, de beszélgetni inkább Skypen szoktunk. Én tényleg nem értem ezt a fiút. Ha tetszek neki miért nem lép? Miért kér időt? A végén még azt éri el, hogy kiábrándít magából. Egyébként a fiú 14 éves.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!