Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tozser Alex kérdése:
Hagyjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Jartam egy lannyal, vagyis keveset jartam, inkabb sokaig kavartam vele, felevig, es mostmar 3 honapja hogy szakitottunk.Az a helyzet hogy meg szeretem, de a csaj hogyis mondjam..elegnagy "k betus szo rva"elnezest az ilyen kifejezesert..11evesen 14 eves fiuval jart,Nepszeru,Kicsit bekepzelt,ezer fiuval irkal..Meglat egy fiut es tetszik neki.,azaz kur va.Demeg szeretem, talan lenne eselyem visszaszerezni de ti hagynatok vagy nem?Mert lehet hogycsak jobban megbantana,,Egyepkent 13eves vagyok, a csaj is szinten.Ertelmes valaszokat pls..(Ne olyanokat h menj vissza legozni)2015. aug. 4. 22:13
1/3 Horus103 válasza:
Hat attól függ hogy megváltozik-e mert ha téged ez zavarna akkor inkább hagyd szerintem
2/3 Rose48 válasza:
Szia. Szerintem, ha az, aminek hívod és, így viselkedik, akkor nem kéne Vele foglalkoznod. Mindig tetszenek mindenkinek az, ilyen lányok, de csak azért, mert könnyüvérüek. Nyílván jobb vagy ennél, csak megbántana, keress egy, olyan lányt, aki Téged megérdemel. Ne adj le a szintetből egy, ilyen lány miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Hat az lessz..Csak szar mert meg szeretem..De tanultam sokat:) Az ilyen lanyokat elkell hajtani:D Mondjuk mostmar jonnek a kanos hormonok..Azokra szerintem az ilyen lanyok ittvannak..majd kesobbre:D A normalisak pedig az ertelmes kapcsolatra:D Koszonom:)
2015. aug. 4. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!