Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit erez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit erez?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel egyutt taboroztunk 2 hetig es nagyon sokat beszelgettunk meg nevettunk. A baratnoim egyfolytaban azzal nyagatak hogy mindig engem nez a fiu ami igaz is volt mert en is eszre vettem egy ido utan. Aztan egyre jobban megtetszett a fiu. Most hogy vege a tabornak csak neten tartjuk a kapcsolatot de mindig tok sokara valaszol es nekem kell nyitnom. De nem olyan mint aki le akar razni csak olyan mintha nem merne irni. Mit tegyek? Ja es o irta bele a telefon szamat a telomba meg jelolte magat be facebookon meg az en telomat is beirta a sajatjaba szoval errol o nyitott.

2015. aug. 4. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán érez valamit, talán nem.

Nekem is volt egy lány barátom, akivel csak barátok voltunk és sokszor néztem őt, nem tudom miért... (persze nem úgy "figyeltem" hogy kukkolás...)

Próbálj vele találkozgatni személyesen és akkor majd több minden ki fog derülni. :)

2015. aug. 4. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, hogy egy ideig nem írsz neki. Ha ő nem ír sokáig, akkor egy "nagyon eltűntél" üzenet aztán, ha válaszol dumálj vele, de utána megint ne próbálj kezdeményezni. Ha nem ír az az ő baja...A telefonszámát meg merte neked adni, de rád írni nem mer. Nekem ez gyanús.

Valahogy próbáld elérni, hogy Ő írjon vagy keressen először.

2015. aug. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!