Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nekem tetszik egy fiu csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem tetszik egy fiu csak nem tudom, hogy Ő érez valamit? Többi lent! 14/L

Figyelt kérdés
Egy ideje beszelek egy fiuval 15 eves es már többször volt szo,hogy ha eljönne az ideje lefekudnek e vele es o ugyan erre a kerdesre igent mondott,es mar sokszor mondta h en szep vagyok es tegnap felesz vagy merszeztunk es kerte h kuldjek neki fehernemus kepet amit nem csináltam meg,de amugy mar látott melltartóba es bugyiba egyszer a taborba de annak nem volt jelentosege mert epp futni indultunk es o mondta h elkiser át oltozni es ez igy volt,o amugy sok mindent elmond magarol es nem tudom,hogy o is ugy erez-e mint en... a negativ valaszokat nem kerem!
2015. júl. 18. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat az elmondasod alapjan igen (vagy csak meg akar fektetni) a

Szerintem mond el neki .

2015. júl. 18. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit akarsz te lefeküdni 14 évesen egy fiúval? Nem is a barátoddal, egy fiúval....

Legyél már normális.

2015. júl. 18. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

14 eves korban ez csak egy fellángolás. Nem tud igazan szeretni a saját véleményem alapján. Szerintem csak tetszel neki, de igazan nem szerethet. Vagy csak siman agyban akar lenni veled.

17/F

2015. júl. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!