Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az osztályból van egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Delfinek_delfinek kérdése:

Az osztályból van egy srác aki tetszik és egy táborban nagyon jól elvoltunk pénteken pedig rám írt mondjuk eddig is beszégettünk de pé, tektől minden nap beszélünk de neki más tetszik ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2015. aug. 3. 22:41
 1/3 anonim válasza:
eleg zavaros lett a kérdés, hány évesek vagytok?
2015. aug. 3. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Az meg nem jelent semmit h mas tetszik neki lehet ra mondja de nem is ugy van (tapasztaltam :D). Lehetseges h megkedvelt jobban esetleg bejosz neki
2015. aug. 4. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Én 13 vagyok ő 12 tudom korai a szerelemhez de nekem nagyon bejön és második válaszoló köszönöm a válaszod még a egy kérdés hogy ugye írtam hogy másba szerelmes neki tényleg olyanokat írogat hogy szeretlek stb..de az egyik osztálytársamnak írta a fiú hogy csak féltékenyé akar tenni ez mit jelent?
2015. aug. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!