Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ha szemeztek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha szemeztek egy sráccal, akkor minden esetben tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Vagy előfordult már olyan, hogy azért néztétek, mert rondának találtátok? Vagy azért, mert tudjátok, hogy ez a srác mindig néz titeket?

2015. júl. 9. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha egy csaj rondának tart egy srácot inkább kerüli a pillantását :) nehogy a srác félreértse. Szóval hajrá :D
2015. júl. 9. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de én gyakran elbambulok, és olyankor olyannal is "szemezek" aki a nagyapám lehetne :D. Szóval nálam ez semmit nem jelent. 15/L
2015. júl. 9. 16:21
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy tetszik! Ha még nem tetted,akkor ha máskor látod, hogy néz téged, akkor mosolyogj rá és ha visszamosolyog,akkor nyert ügyed van ;) De hogyha nem mosolyog vissza az sem baj,mert lehet hogy félénk egy kicsit. De abban bebiztosítalak, hogy ha egy lány szemez egy fiúval, akkor bejön neki. Szóval nyugodtan menj oda hozzá..örülni fog neked ;)
2015. júl. 9. 16:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

#2: Nem egyszeri esetekről van szó. Akár heteken vagy hónapokon át is. Az már nem elbambulás:D

#3:Jártam már így is. Mosolyogtam egy lányra, visszamosolygott. Vettem a bátorságot, és írtam neki fb-on (mivel addigra már a suli véget ért számomra, így csak ez a lehetőség maradt), de teljesen megdöbbentett, hogy milyen közönyös volt, kb. beszélgetni sem lehetett vele. Nem így viselkedik, akinek szimpatikus vagyok.

De most nem konkrétan egy lányról van szó. Nem félek a lányokkal szemezni, akár suliról, akár buszról van szó, de úgy vettem észre, hogy viszonozzák. Pedig abszolút nem tartom magam helyesnek, meg szerintem a közvélemény sem.

Jöhetnek még válaszok!:D

2015. júl. 9. 16:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem. Van, hogy unalomból szemezek (ezt csak idegenekkel)/barátilag mosolygok valakire/észre sem veszem, csak elbambulok. Sokan félreértik amúgy "jeleimet", és azt hiszik, szemezek velük, pedig nem, egyszerűen csak véletlenül rájuk nézek néha. :DD Szóval ezt könnyű félreértelmezni. 16/L
2015. júl. 9. 21:14
 6/16 Annus84 válasza:
Hát én szemezek egy fiúval ês úgy néz ki mindig szivesen viszonozza sőt mikor rám néz néha elbambul úgy kell neki inteni, hogy itt vagy?
2015. júl. 12. 10:10
 7/16 Arono válasza:
velem előfordult már hogy azért néztem mert ronda volt szegény de próbáltam úgy hogy ne vegye észre félre ne értse xdd De ha viszoonoza akkor biztos tetszel neki )
2015. júl. 12. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Vagy csak olyan jol nez ki, hogy nem tudom rola levenni a szemet, az elöfödulhat.

E

2015. júl. 12. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:

ucso vagyok veletelül küldtem el:DD

En amugy valahogyan nem szoktam ronda embert megbamulni, kive ha nagyon köver, tudom ez nem szep dolog, de ha valami nagy akkor valahogyan nem tudom rola levenni szemem...

Amugy ha tudom, hogy egy srac mindig csak enegem nez es ha nem jönn be akkor direkt nem nezek ra:D

16L

2015. júl. 12. 11:59
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :D Most erőt adtatok.
2015. júl. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!