Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha szemeztek egy sráccal, akkor minden esetben tetszik nektek?
Köszönöm a válaszokat!:)
#2: Nem egyszeri esetekről van szó. Akár heteken vagy hónapokon át is. Az már nem elbambulás:D
#3:Jártam már így is. Mosolyogtam egy lányra, visszamosolygott. Vettem a bátorságot, és írtam neki fb-on (mivel addigra már a suli véget ért számomra, így csak ez a lehetőség maradt), de teljesen megdöbbentett, hogy milyen közönyös volt, kb. beszélgetni sem lehetett vele. Nem így viselkedik, akinek szimpatikus vagyok.
De most nem konkrétan egy lányról van szó. Nem félek a lányokkal szemezni, akár suliról, akár buszról van szó, de úgy vettem észre, hogy viszonozzák. Pedig abszolút nem tartom magam helyesnek, meg szerintem a közvélemény sem.
Jöhetnek még válaszok!:D
Vagy csak olyan jol nez ki, hogy nem tudom rola levenni a szemet, az elöfödulhat.
E
ucso vagyok veletelül küldtem el:DD
En amugy valahogyan nem szoktam ronda embert megbamulni, kive ha nagyon köver, tudom ez nem szep dolog, de ha valami nagy akkor valahogyan nem tudom rola levenni szemem...
Amugy ha tudom, hogy egy srac mindig csak enegem nez es ha nem jönn be akkor direkt nem nezek ra:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!