Lányok, ti ha tetszik egy srác aki szembe jön veletek szemeztek vele?
Hát attól függ. Az olyan átlagos, de még is van benne valami srácokra többször is vissza nézek.
De a félistenekre egyszer ránézek, és már kapom is le róla a szemem.
Mondjuk ez az idő előrehaladtával változik, mostanában sűrűbben veszem észre, hogy kocsonyán lógatom a szemem. :D
emberfuggo.
nekem, ha tetszik valaki a buszon, es latom a szemem sarkabol, hogy nez, nem merek visszanezni egyszeruen, mert tudom hogy elvorosodnek, elkezdene remegni a kezem es hasonlok. pedig nem vagyok felenk lany, egyaltalan csak ilyen szempontbol talan kicsit szociopata.
ha nem tetszik annyira, de azert jo ranezni, akkor sem bamulom perceken keresztul, hanem neha odapillantok. ennyi.
de baratnom peldaul gatlastalanul flortol barkivel buszon, utcan, barhol :D o nem szivbajos, nezi oket akar addig, amig le nem szall, mosolyog rajuk... hat ember valogatja, igen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!