Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti ha tetszik egy...

Lányok, ti ha tetszik egy srác aki szembe jön veletek szemeztek vele?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon szemeztem a lányokkal utcán. Ha távolabbról vagy nem olyan közelről (húlyén fogalmazva) nem néztek rám, akkor elkönyveltem, hogy nem jövök be nekik és én is átnéztem rajtuk. Most viszont elhatároztam, hogy végig figyelem az arcukat még el nem megyünk egymás mellett és sokszor mikor már majdnem elhaladt mellettem vetett rám pillantást. Csak most hogy döntsem el, hogy azért nézett mert tetszem neki vagy csak azért, mert én is néztem őt

2015. márc. 14. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A macskával is szemezek ha szembe jön velem az utcán. Nem kell ebbe belegondolni semmit. Ha viszont egy lány mondjuk buszon többször is rád pillant és lehet még el is mosolyodik akkor...taknyos az orrod, fújd ki.
2015. márc. 14. 12:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezem, mert nem akarok indokolatlanul belegondolni semmit.
2015. márc. 14. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát attól függ. Az olyan átlagos, de még is van benne valami srácokra többször is vissza nézek.

De a félistenekre egyszer ránézek, és már kapom is le róla a szemem.

Mondjuk ez az idő előrehaladtával változik, mostanában sűrűbben veszem észre, hogy kocsonyán lógatom a szemem. :D

2015. márc. 14. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

emberfuggo.

nekem, ha tetszik valaki a buszon, es latom a szemem sarkabol, hogy nez, nem merek visszanezni egyszeruen, mert tudom hogy elvorosodnek, elkezdene remegni a kezem es hasonlok. pedig nem vagyok felenk lany, egyaltalan csak ilyen szempontbol talan kicsit szociopata.

ha nem tetszik annyira, de azert jo ranezni, akkor sem bamulom perceken keresztul, hanem neha odapillantok. ennyi.

de baratnom peldaul gatlastalanul flortol barkivel buszon, utcan, barhol :D o nem szivbajos, nezi oket akar addig, amig le nem szall, mosolyog rajuk... hat ember valogatja, igen.

19/L

2015. márc. 17. 04:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem csak neked esedékes lány jelöltekkel kéne végezni, hogy figyeled mások tekintetét. Egyedül ennyi a gond.
2015. márc. 18. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!