Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik már régóta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Aszt mondta hogy én vagyok a legjobb barátja. Bocsánat a helyesírási hibákért.2015. aug. 3. 19:29
1/5 anonim válasza:
Mutass neki valami vicceset. Például ragassz két matricát a szemhájadra, és a nyelvedre majd egy fa karddal tegyél olyan megnyilvánulásokat mintha meg akarnád vele támadni.
2/5 A kérdező kommentje:
Már nevettetem meg sokmindennel.
2015. aug. 3. 19:41
3/5 anonim válasza:
Hát mond meg neki nem a legjobb barátja hanem a legjobb ágyasa akarsz lenni.
4/5 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Nem kell rögtön azt mondanod, hogy szerelmes vagy belé, csak nézz a szemébe és hívd el egy randira! Ha rögtön nemet mond, akkor lehetetlen a helyzet... Ha akárhogy is, de igent mond és jól telik a randi, akkor hajrá és mond meg neki, hogy hogyan érzel egy odaillő pillanatban!
5/5 anonim válasza:
Sok nőnek lehetsz még a legjobb barátja, akinel el tudják sírni az aktuális szívfájdalmukat.
Viszont ha férfiként tetszenél nekik, levakarni se tudnád őket magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!