Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, csendes fiúk és pasik! Ti hogyan próbáljátok kifejezni, ha tetszik nektek egy lány?
Pasik térjetek már magatokhoz és ne azt várjátok hogy egy csaj kezdeményezzen,hol éltek ti?ne várjatok ránk az a ti dolgotok...ha tényleg tetszik egy csaj akkor menj oda hozzá beszélgess vele ismerd meg..és ne rögtön a szexről kezdj el beszélni..tekints a barátodnak a haverodnak ,mert azzal rögtön elüldözöl minket
nyugodtan írjon bárki privátba akinek csajozási tippek kellenek ,mert ki tudná jobban hogy mi kell egy nőnek mint egy nő
15L
*ha a szexről beszélsz
bocsi viettem 11-es
Én teljes visszavonulót fújok még mielőtt a csaj észrevenné rajtam, majd csak úgy nézem, hogy ne lássa, hogycépp nézem, és várom, hogy mikor kezdeményez végre.
Amúgy ezt a módszert a nőktől lestem el.
Egyetértek a 11-esel ne a lányok kezdeményezzenek!!!
Ne legyetek gyáva nyuszik írjatok rá a lányra facebookon!
Beszélgess vele minél többet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!