Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen csendes, ha a közelében vagyok?
Figyelt kérdés
Reggel a buszon láttam a fiút, aki tetszik, a haveejaival volt éa én leültem eléjük a buszon. A két haverja beszélgetett, ő meg egész úton egy szót sem szólt.2015. febr. 10. 11:56
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy pont azért, mert tetszel neki, és nem akart előtted kisstílű dolgokról dumálgatni haverjaiból, nehogy egyszerű srácnak könyveld el.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, jöhetnek még :)
2015. febr. 10. 15:22
3/3 StephBlack válasza:
Több lehetőség is van
1. Részéről lezárva a beszélgetés, ő már csak hallgatja a továbbiakat (ilyet én is szoktam)
2. Nem akar hülyét csinálni magából előtted, amennyiben tetszel neki.
3. Megunta, elbambult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!