Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek hogy beleszeretek. Hagyjam hogy alakuljon vagy inkabb verjem ki a fejembol? 15/l
Figyelt kérdés
Nem reg ismertem meg egy leendo osztalytarsam es nagyon szimpatikus volt, egy het alatt ketszer almodtam vele es csomot gondoltam ra. Nagyon megfogott benne valami, de talan ez az amit nem kellene mert meg 4 evig osztalytarsak leszunk.Orultem hogy végre valaki hasonlóan gondolkodik mint én, hogy tudok valakivel értelmesen beszélgetni. Nem vagyok az a tipus akinek elsőre megtetszik valaki..soot. Azt sem tudom hogy van-e barátnője...es ezen nem is kellene gondolkodnom.
A helyesírási hibákért es az ekezetekert Bocsi, telefonról irtam. Normalis válaszokat szeretnek es nem azt hogy "ráérsz meg,foglalkozz a tanulással", mert higgyetek el engem idegesít a legjobban. Koszonom!
2015. aug. 3. 02:22
11/12 anonim válasza:
Voltam már ebben a helyzetben. Évkezdés után 1 hónappal már együtt voltunk az akkori párommal. 4 évig jártunk egy suliba, egy osztályba. Ebből 3,5 évet töltöttünk együtt, és nagyon jó volt. A szakítás után 1 hónap volt az az idő, amég nem beszéltünk. De azóta szinte minden nap, és ennek már 5 éve. Nem feltétlen kell rossz kapcsolatba kerülni az exeddel. Sokszor belőle lehet a legjobb, legmegértőbb barát. :) néha egy kis extrával, a nosztalgia miatt. :D De én azt mondom saját tapasztalat alapján, hogy nyugodtan! Megéri! Plusz, suliba sem úgy mész, hogy jaaaaj már megint...hanem örülsz hogy mehetsz, láthatod! :) Ez az én véleményem! :) 23/F
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 3. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!