Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg? Már a harmadik randink lessz de nem tudom hogy csókoljam meg! Pedig ő is akarta! Küldjetek linkeket a csókolózással kapcsolatban! Köszii sziasztok
Figyelt kérdés
Én 12/L ő 13/F :)2015. aug. 2. 17:38
11/17 anonim válasza:
Szia!
ne te csókold meg!
hagyd h ő tegye meg, mert kissé ciki ha a lány kezdeményez.
h hogyan?
nem tudom nem tudom leírni.. (mert még nem volt.. xdddddd)
De ne izgulj!
De am meg csóktól ne többet!!
ne légy rossz színész!!
ezek azért még elmennek:
csók, kézenfogva séta, beszélgetés (xd), meg bármi ami nem szexuális, mert az nagyon korai lenne. (szerintem) (ha nem így van szóljatok!!!)
remélem seítettem!
12/L
12/17 anonim válasza:
Miért gáz, ha egy lány csókol meg egy fiút?-.-"
13/17 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy gáz hanem ha a tanárt A BORNAK hívják akkor mivan?
He?
na minde1..
15/17 anonim válasza:
upsz utolsó előtti vagyok! ez nem ide jött volna! sorry..
16/17 anonim válasza:
Hát ha én akartam volna 12 évesen csókolózgatni anyám leb@s*ott volna két akkora pofont hogy leesik a fejem. Már megbocsáss. Elég lesz majd 14 évesen ilyeneken törni a fejed.
17/17 anonim válasza:
Utolsónak igaza van!!!!! Anyád mit szól hozzá?
Ha a lányom lennél levágnám a fejedet te kis senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!