Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be az ecsetfejű páwhák :D sőt.. :D csak az a baj, hogy én nem rakom ki a mellem, nem hordok push upot.. nem vagyok ri****, csendes, visszahúzódó vagyok.. és így már észre sem vesznek ;)
12/19 anonim válasza:
ismerek olyan lányt, aki csendes és visszahúzódó, de mégis próbálkoznak nála a fiúk mert SZÉP #kegyetlenigazság
13/19 anonim válasza:
14 éves... oh, hol érdekelt akkor még az ellenkező nem... Csak éltem a gondtalan, nő nélküli életem. De jó is volt... Bár, ha belegondolok a helyzet most sem néz ki sokkal másképp. Csak most nem örülök neki, hanem sírok D:
14/19 anonim válasza:
Én meg akkor is sírtam miatta és most is..:D
15/19 anonim válasza:
Na, most álljak élő ellenpéldaként? Az mostani (első) barátnőm pont nem egy hülye p*csa, aki mindenét kirakná. :D 14/f
16/19 anonim válasza:
Előző vagyok, Bocsi a helyesírásért, telefonról vagyok.
17/19 anonim válasza:
Na, nagyon figyeljetek! Egyik sem igaz! Általános iskola 8. osztályba járok, és nálunk nincs, hallod, NINCS olyan lány, aki a ti szavatokkal élve "ribis" lenne. Viszont páwa fiúkáink vannak, akiknek sír a szája, hogy nincs itt egy jó csaj se. Na ez a legfőbb baj. És lányok közül meg van aki olyan beképzelt, hogy nagyon, és közbe csúnyák. Na, érdekes, ők se kellenek senkinek. És van két lány az osztályban akik elegánsak, igényesek, és mellette kedvesek is, és egyébként se mellük, se seggük amit kirakhatnának. Na, ő értük döglik a fiúk fele. Minden közösség kérdése, lehet, hogy rossz helyen keresgéltek.
18/19 anonim válasza:
Jó dolog, ha formás a feneke, de nekem az arc és a jellem fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!