Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szeretem, de ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretem, de ha tálcán kinálná fel magát akkorsem kéne?!

Figyelt kérdés

3-4 ève ismerek egy fiut,ès nagyon megtetszett,kèsőbb aztán beleszerettem....

Ő ezt tudta de csak játszott velem,ès volt hogy meg is alázott...

Ezèrt èn nagyon,de nagyon kiábrándultam belőle,de mègsem...

Ezt nem èrtem... Szeretem,az èletemet odaadnám èrte, ès nèznèm egèsz nap őt ès elvesznèk a szemèbe :D de viszont egy ujjal nem èrnèk hozzá (mármint nem ölelnèm meg meg semmisem)mèg ha könyörögne is...

Ez nagyon rossz igy nekem,mert minden percben vágyok rá ès csak vágyakozok-vágyakozok ès vágyakozok...

Ebbe beleőrülök amiota ismerem3-4 3ve azota senkibe de senkibe nem voltam szerelmes csak belè...

Valami mod hogy elfelejtsen?

#szem #szerelem #Remènytelen szerelem
2015. aug. 2. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Koncentrálj másra. Foglalkozz másokkal. Adj esélyt másnak.

Vagy tedd félre a büszkeséged és gyere össze ezzel a sráccal.

2015. aug. 2. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj, en se vagyok jo helyzetben. Vagy lepj tovabb vagy nemtudom.
2015. aug. 2. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. aug. 2. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
A tini párkapcsol tok közè került,ezèrt tinik egyèbkènt èn 14/L ő 15/F
2015. aug. 2. 21:45
 5/5 anonim válasza:
Tartsd meg az önbecsülésed és ne mutasd ki annyira hogy epekedsz érte mert ha látja, megint játszhat az érzéseiddel ezt NEM szabad hagynod! Legyél távolságtartó de közben flörtölhetsz vele viszont csak mértékkel és tűnj "elérhetetlen"-nek őrízd meg a hidegvéred és állj fölötte. Ha ő is szeret vagy tetszel neki akkor a végén elmondhatod hogy megbántott és hogy kérjen bocsánatot és aztán rajtatok áll. 14F remélem segítettem. Hajrá!😉
2015. aug. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!