Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a lányt de ő szemétkedik velem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lányba már kb úgy egy éve, hogy szerelmes vagyok és ő ezt nagyjából fél éve tudja. Ő először nemet mondott de utána úgy kezdett viselkedni ami azt súgta, hogy esetleg még van remény de aztán a lány egész stílusa 180 fokos fordulatot vett és elkezdett velem "szemétkedni" először én voltam a telefonjának a háttérképe amit a barátnőivel az orrom alá dörgölt. Aztán mikor megkérdeztem a csajt, hogy mi is volt ez akkor nem válaszolt. Egyszer küldött egy képet magáról facebookon aztán azt mondta, hogy véletlenül mellé küldte és egy másik ugyanilyen keresztnevű srácnak akarta küldeni. És ami nálam nagyon kiverte a biztosítékot Az az volt, hogy beszéltünk chat-en és az állítólagos "barátja" irogatott a lány nevében majd mikor ez kiderült a csaj még csodálkozott, hogy haragszom meg hogy flegma vagyok. Nagyon ki vagyok ezzel az egésszel de a lányt még tényleg nagyon-nagyon szeretem! Valami tanácsotok van, hogy mit tegyek?2015. júl. 25. 07:07
1/4 anonim válasza:
amikor legközelebb meglátod minden szó nélkül smárold le. ennyi
2/4 anonim válasza:
Lesmárolni a f'szt... megérdemelné, hogy keményen szét b'szd a punciját...
3/4 anonim válasza:
az egész képküldést azért csinálta h féltékennyé tegyen .hidd el nincs semmilyen fiu mond meg neki,hohy ne szemétkedjen veled mert te tényleg szereted őt és ha így érez irantad akkor ezt ne így fejezze ki . ha ezt megérti akkor semmi baj csak lehet hogy megőrült (v most jött meg neki először és ez összezavarta) egy időre. ha viszont erre vmi gonosz beszólással reagál akkor ne törődj vele mert te nem ebbe a lányba lettél szerelmes
4/4 anonim válasza:
Volt ilyen "állítólag barát írogat"-os esetem. Az ilyen a legalja, dobd ki a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!