Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HorusS kérdése:
Lehetséges ez hogy bele szeretem ha meg soha nem lattam?
Figyelt kérdés
Lehetséges az hogy 1 honapja beszelgetek valakivel fb meg hetente parszor 10 perceket telefon de meg soha nem lattam es bele szeretem?2015. júl. 18. 23:17
2/7 anonim válasza:
Csak abba szerethettél bele, amit feléd mutat, nem biztos, hogy az az igazi személyisége - bár erre akkor sincs garancia, ha élőben találkoztok, mert akkor is megjátszhatja magát akárki.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lehetséges...hogy BELÉ szeretél csak az hogy tetszik neked az a része amennyit meg mutat magából..én is voltam ilyen helyzetben mielőtt elkönyveled magadban hogy szerelmes vagy belé azelőtt ismerd meg személyesen.
4/7 anonim válasza:
*beleszerettem.
Aműgy nem, nincs szerelem első látásra, max. megtetszhet neked. Hogyha még nem ismered, nem tudsz belészeretni
5/7 anonim válasza:
Csak abba a személyiségbe szerettél bele amit mutat! Lehet h Facebookon a prof képe az arcáról van , közben meg tök dagadt! (Tapasztalat)! 13/L
6/7 anonim válasza:
Énnekembis ogy volt :) átérzem és igenblehetséges ;) vele is 1 hónapja beszélgettem aztán videochateltünk de már azelőtt kedves volt velem és beleszerettem :) bevallottam beki és ő is nekem aztán telefonálgattunk végül megvolt az első találkozás azoóta is együtt vagyunk :) 16/L
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :-)
2015. júl. 19. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!