Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem békén egy csaj engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem békén egy csaj engem?

Figyelt kérdés

Egyszer elmondtam egy csajnak hogy nem volt senkim soha,és azóta nem hagy békén,sőt más csajokkal akar összehozni,pedig tudja hogy én nem így gondolkodom mint a mai tinik..sokkal komolyabb vagyok,de nem fogja fel!!!

Hogy szabaduljak meg tőle?

2015. júl. 31. 19:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Miért nem hagy békén egy csaj engem"?
2015. júl. 31. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Szükséged lesz egy baltára/szekercére egy ásóra és egy erdőre.
2015. júl. 31. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es na ne már xD

amúgy meg mond meg neki, hogy hagyja abba és értse meg, hogy te nem úgy gondolkozol mint ő

2015. júl. 31. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

2-es, szerintem egy kis mész is kéne.

Amúgy meg nem tudom miért nem hagy békén, dilis... mondjuk én a helyedben kihasználnám, ha ilyen jó kis buta libákkal akar összehozni.

2015. júl. 31. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

tulajdonképpen miért is nem engedsz a csábításnak? Mert én engednék....

Korda György mondta:a fél ország b..zinak tartott, de közben én minden nőt megdörrentettem....

2015. júl. 31. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Tarts ki!!!!! Tudom, nehéz, de megéri.

A csajt meg küldd el az akárhova, ne foglalkozz vele.

2015. júl. 31. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem nézel ki egy jófej csajt és kéred meg hogy hozzon össze vele?(nem a szexről beszélek,én is érettebb vagyok) 15/f
2015. aug. 11. 16:49
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Próbáld meg szépen elmagyarázni neki hogy kopjon le!

ennyi,de ne bántsd meg ,mert a jóindulatából rosszindulat lesz

2015. aug. 11. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:

#5 Osztálytársaim mindig mondták miért nem szerzek már csajt magamnak, mert sose mutogattam a barátnőim mindenfelé. Azt hitték még sose volt senkim, persze ha mondtam hogy igen, nem hitték el. Közben meg 3 olyan csajt döngettem meg akikért a fél osztály csorgatta a nyálát, egy osztálytársam csaját is le kellett ráznom.

Kérdező, a helyedben belemennék. Komolyabb vagy vagy sem, 1-2 barátnő még nem a világvége középsuli alatt.

2015. aug. 12. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!