Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sürgős, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Éppen a fiúval beszélgetek, akibe bele vagyok esve, viszont nem tudom, jelenleg mit érez...Megkérdezte, ki jön be nekem. Elmondjam neki, vagy ne? Már régen elmondtam neki, mi van, de most azt kérdezi, jelenleg mi a helyzet, nem változott-e. Mit jelent, és mit mondjak?' Sürgős, köszönöm!!!

2015. júl. 29. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
,, van aki bejön, de nem tudom hogy lenne e nála esélyem"
2015. júl. 29. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt.:)) Konkretan celozgat ra, hogy pontosan mondjam meg :(
2015. júl. 29. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kérdezi, mert tetszel neki, szóval szerintem írd meg neki az igazat. :)
2015. júl. 29. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ahj ezek a gyerekes utalások :D tessék nyílt lapokkal játszani
2015. júl. 30. 02:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!