Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez kivitelezhető? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kivitelezhető? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!Táborba megyek és az egyik osztálytársamt ki szeretném hívni majd egyik este csillagokat nézni.Sokszor beszéltünk a csókolózásról,a szerelemről.Szóval kihívom,megkérdezem látja e a bevásárló kocsit,majd azt mondom neki hogy hallottam egy csillagképről,ami egy kissé lapított szívecske.Majd ásítok vagy nyújtózkodok és "véletlenül" ráteszem a kezem a kezére és a szemébe nézek, azt mondom hogy bocsi és mosolygok, kicsit elfordítom a fejem és közelítek felé.És vagy megcsókol vagy nem.:DAz a kérdés hogy ez elképzelhető-e?vagy valamin javítsak?14/F

2015. júl. 29. 00:58
1 2
 1/16 Kill The Sexplayer ***** válasza:
43%
Ezen kūrva nagyot röhögtem, de remélem nem komoly kérdés.
2015. júl. 29. 01:02
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Sok! Csepegsz! Mondd el neki hogy tetszik, ha mosolyog csókold le, ha nem mosolyog mondd hogy az alkohol hatása és hagyd ott a francba.. de amit kitaláltál egyenesen undorító.
2015. júl. 29. 01:03
 3/16 anonim ***** válasza:
komolyvagy srác :DDDD
2015. júl. 29. 01:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Most miért kell ennyire "letaposni"? Az egy dolog, hogy valóban nem kell ennyire teátrálisnak lenni, de 14 éves az ég szerelmére... kicsit túl komplikálta na.

Az előre megírt forgatókönyv taktika azért sem jó, mert bármi váratlan fordulat esetén befuccsolhat a terv. Törekedj az alkalom megtekintésére, de ne gondold túl. Csak egyenesen, nyíltan, lazán.

2015. júl. 29. 01:10
 5/16 anonim ***** válasza:
*megteremtésére
2015. júl. 29. 01:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen a #4-esre hallgass, én is erre gondoltam csak nem tudok fogalmazni. Hívd el és érezd jól magad. Az élet majd hozza a többit.
2015. júl. 29. 01:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi.....Hát nem tudom, szerintem is valami olyan lesz hogy kimegyünk csillagokat nézni és bókolok neki....Majd elsütök egy nuszikás poént....ja nem.Szerintem nem teátrális mert mindketten szeretjük a csillagokat nézni, és nem is tudom..,,pff még van idő eldönteni hogy mi legyen.Tetszik az a bókolós-csókolós ötlet....nem tudom de egy olyan ember vagyok aki a nyakig érő szarból is kimászik....Szval tudok improzni ha kell.De mi lesz ha mondhatni elutasítja a csókomat?
2015. júl. 29. 01:30
 8/16 anonim ***** válasza:
#1 én is, még most is röhögök :-D
2015. júl. 29. 01:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Valamelyest fel kell készülni erre az eshetőségre is, de visszakoznod akkor sem kell. Te felfeded az érzéseidet, ezt a lány vagy viszonozza vagy nem. Mindenesetre nem lesz benned kétely, hogy mi lett volna, ha...
2015. júl. 29. 02:35
 10/16 anonim ***** válasza:
A csillagképeknek kicsit nézz utána, hogy legalább abba ne bukj bele ha majd később rákeres. :) Egy kis csillagtörténetet is belevihetsz pl az androméda Perszeusz ról stb stb. Lehetőleg nyári csillagképeket nézz. :) Am a többit ne tervezd nagyon, majd jön azt jóvan. :)
2015. júl. 29. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!