Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Ilyen lenne a szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy hölgy aki nagyon összezavart. Beszélgetünk már egy ideje és csak rá tudok gondolni. Hogy együtt alszok vele, együtt együnk moziba meg ilyenek. Ilyet még nem éreztem senki iránt. Úgy érzem csak vele akarok lenni. Ez most mi a fene? Ilyen lenne a szerelem?
18/f
2015. júl. 27. 17:24
1/8 anonim válasza:
valószínüleg.. :) Üdv a klubban ^^
2/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy szerelem csak nagyon tetszik. A szerelem ennél összetettebb dolog szerintem,de a "nagyon tetszik"-et és a szerelmet egy hajszál választja el egymástól...
3/8 A kérdező kommentje:
Király :DDDDD
2015. júl. 27. 17:34
5/8 Kill The Sexplayer válasza:
Szerintem gyűlölöd őt.
6/8 anonim válasza:
miért akarja mindenki tudni, hogy szerelmes-e?
7/8 anonim válasza:
#6 Mert bizonytalanok az érzéseikben és itt valószínűleg vannak olyanok akik már voltak azok...
8/8 anonim válasza:
Nah csakhogy 18 évesen megtapasztalod az igazi szerelmet 🙃 Nekem 13 évesen sikerült ... Ugyan azt éreztem mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!