Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Szóval, az a helyzet, hogy tegnapelőtt szakítottam a barátommal, mert folyton csak a veszekedések, félreértések mentek, sőt már egy hónapja nem is találkoztunk. Viszont megbántam, mert szeretem. Egy közös barátunknak ő is írta, hogy akárhogy próbál, nem tud elfelejteni... és úgy érzem, hogy - a sok konfliktus ellenére - én sem őt. Ráadásul osztálytársak vagyunk, most szeptemberben 10. osztályosok. Négy hónapig jártunk. Én 16 éves leszek pár nap múlva, a barátom pedig 17.
A helyzet az, hogy van egy másik srác, az exbarátom volt (!) haverja, aki azóta arra várt hogy szakítsak a barátommal, mióta megismert, mert nagyon tetszek neki. Persze akkor megharagudtam rá, hogy miért ilyen gerinctelen, jól ki is osztottam szegényt, 2 hónapig nem beszéltünk. Aztán most lassan egy hónapja ismét nap mint nap beszélünk rengeteget. Úgy érzem, hogy tetszik mert nagyon érett és férfias. De még sokat gondolok a barátomra. Egyébként, megbízik bennem, hogy biztos nem jönnék újra az exemmel. Nagyon megharagudna érte, és úgy érezném, hogy ezzel elárultam. Még nem találkoztunk személyesen, jövőhéten fogunk.
Írok egy rövid jellemzést róluk.
Barátom: barna hajú, barna szemű, 175 cm, kedves, vicces, jó a humorérzéke, aranyos, elnéző, megértő, sokat beszél, nem lehet mellette unatkozni, jó társaság, de kissé gyerekes, ami bosszant.
Barátom volt haverja: barna hajú, barna szemű, szemüveges, 185 cm, kissé edzett, aranyos, megértő, jófej, jó társaság, aranyosakat mond, jól bókol (a barátommal ellenben), kissé perverz (ne gondoljatok rögtön durvákra, nem szemtelenkedik :D), okos, érett.
Én: barna középhosszú egyenes haj, barna szem, 160 cm, vékony, kissé hisztis, sokat beszélek, koromnál kicsit érettebb, szeretem a bókokat, alapból mindenkivel kedves vagyok.
Értelmes válaszokat köszönöm! :)
Hallgass a szívedre.16 éves vagy ha az igazit megtalálod úgysem fogod elengedni és ő sem Téged.Nem az számít hogy ki hogy néz ki hanem hogy Te mit érzel mellette és iránta.Még előtted az élet nagyon fiatal vagy de add könnyen magad :)
Meg kell élni a csalódásokat és a szerelmeket is ez az élet rendje.De nem kell egyik kapcsolatból a másikba lépkedni adni kell egy kis időt, hogy a dolgok tisztázódjanak.
Halgass a szívedre.. Először magadban tisztazd le azt, hogy neked kivel és miért lenne jobb..
Az viszont hogy osztalytarsakkal ne kezdj.. Ez szerintem hüjeség.. Az én barátom is az osztálytársam volt.. És minden jól működik.. Meg mondják ha osztálytársal vagy akkor hamarabb egymásra fogtok unni.. Ez nem így van.. Ha szerelmes az ember minnél több időt vele akar eltölteni.
Igen, a szerelmèvel az ember valóban nem unatkozna..Mèg kètely sem merülne fel vele kapcsolatban.
Egy kapcsolat tartóssàgàt, valóban a mèlysège hatàrozhatja meg.
A szerelem viszont, nem egy mindennapi dolog..Valóban nem gondoltam vègig azt, hogy a szerelmes osztàlytàrsak, lehet mèg nem is èlnek együtt, egy hàztartàsban.Ìgy marad egy kis magànèletük, szabadsàguk..Ellenkezõ esetben, mèly szerelem nèlkül, elõbb vagy utóbb, lehet elvàlnak ùtjaik.Mert a folyamatos együttlèt, azt az èrzetet keltheti, hogy függsz a màsiktól.
Hangsúlyozom, ez az adott kapcsolat mèlységètõl függ.
Kèrdezõ.Tènyleg hallgass a szìvedre.Az szìv ès az agy között az a külömbsèg, hogy mìg a szìved tudja, mit szeretnèl,az agyad a múlttól függve, a jövõt latolgatva próbàl dönteni.A szìved a jelenben van, és kèpes bàrmennyit szenvedni a boldogsàgàèrt,az igazsàgàèrt az agyad csak èrveket talàl, hogy elkerülhesd a fàjdalmat.Döntèsed, ne befolyàsolja a múlt.Ne befolyàsolja a jövõ.
Csak az, amit èpp spontànt szeretnèl!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!