Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most csináljak valamit vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csináljak valamit vagy ne?

Figyelt kérdés
Engem ez annyira feltud idegesít van egy társaság és ott a legjobb barátom egy olyan csajjal szokott smárolni titokban akinek van barátja de a barátja nem ebben a társaságban van.Már próbáltam beszélni haverommal ,hogy álljon le mert már engem idegesít de nem hallgat az igaz szóra.Ez már engem idegesít kéne valamit tennem vagy mi legyen, segítsetek már légyszíves mit kéne tennem az agyam azt mondja semmit ne tegyek ne mártsam bele magam de hát mégis ő a legjobb barátom már 12 éve...Köszi a válaszokat?!

2015. júl. 27. 14:39
 1/6 anonim válasza:

Szerintem megérdemlik egymást! Nem csak a barátod a hibás ebben, őt csak a farka vezeti, a csajnak kéne inkább gondolkodnia, ha már barátja van... Ha ennyire nem számít neki a kapcsolata, akkor egy jó nagy r*b@nc.

Úgy is ki fog derülni egy idő után, hogy mit művelnek, hidd el. Felesleges felidegesítened magad.

2015. júl. 27. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Honnan derülne majd ki?Például ha én nem mondom el senkinek?
2015. júl. 27. 15:11
 3/6 anonim válasza:

Én azt tapasztaltam hogy az ilyen ügyek mindig kibuknak.

De ha nagy az igazságérzeted, akkor mondd el. Én megértem, mert én is ilyen vagyok :D De ilyenkor számolni kell vele, hogy lehet hogy egy barátodat fogod elveszteni. Mérlegelj, hogy melyik fontosabb neked és úgy dönts :)

2015. júl. 27. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Még valaki válaszokat?
2015. júl. 28. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
"Már próbáltam beszélni haverommal ,hogy álljon le mert már engem idegesít" első sorban miért idegesit téged ez? Amugy meg nem kéne beavatkoznod szerintem, mond el a haverodnak hogy mit gondolsz erről az egészről, ha megérti örvendj ha meg nem akkor hadd az időt döntse el hogy mi lesz. Egyébként a haverod tudja hogy a csajszinak van pasija?
2015. júl. 31. 20:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon is tudja.
2015. aug. 1. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!