Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. De nekem 17-21 éves korig tetszenek a fiúk. Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 10:24
1/8 anonim válasza:
Ezzel nincs baj :)
Bár ilyen korban már a fiúk szexuális vágya növekszik
Szóval ezzel nincs baj de ezzel számolni kell ;)
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem igazán normális. Nekem a velem egykorú,2-3 évvel idősebb srácok tetszenek,és miden lánynak majdnem a környezetembe! Amúgy a 17-tel nincs baj,sőt,még a 18-cal sem,na de ezért a 20-21 szerintem már durva! Gondolj bele! Te most fogsz iskolát váltani,ő meg már munkahelyen dolgozik....
3/8 anonim válasza:
A mai társadalomban teljesen elfogadott hogy nálad 5-6-7 évvel idősebbel akarsz kapcsolatot létesíteni, de azt tudnod kell hogy ezen korosztályba tartozó úriembereknek is vannak szükségleteik :)
Persze a 12-13-14 évesek is b@šżnak mint a nyulak (nem tudom hogy mèg minek), és az érettebbek ennél talán visszafogottabbak, de nekik is kell a szex :)
5/8 anonim válasza:
A 3. válaszoló tökéletesen leírta azt, ahogy én is gondolom. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. júl. 27. 13:28
8/8 anonim válasza:
Dehogy baj en van hogy 30 ig is megyek bar egy kicsit idosebb vagyok mint te😉 abszolut megertelek ha gondolod irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!