Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti megbocsátanátok neki? (...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok neki? ( többi lent )

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt... Valamiért bizonytalan volt az érzéseiben ezért úgy döntöttünk, hogy szünetet tartunk... Később találkoztunk és megbeszéltük, hogy legyen vége... Aztán rá egy napra írt nekem, hogy mennyire de nagyon hiányzok neki... Beszélgettünk meg ilyesmi... Elment osztálykirándulásra, ahol nagyon berúgott ő is és egy osztálytársa is... Csókolóztak ezzel az osztálytársával... A csaj fogdosta a barátom nemiszervét és a barátom is fogdosta a csaj fenekét és a mellét... De ezt ő vallotta be nekem és elmondta hogy nem jelentett neki semmit meg nagyon be voltak rúgva... Azt is elmondta hogy szeret és szerelmes belém ... Most újra együtt vagyunk , de állandóan az jár a fejemben ahogy ezek ketten hogy tapizzák egymást meg csókolóznak... Ti mit tennétek?

2015. júl. 24. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

ha tudta, hogy hülye lesz piásan minek ivott...mindig a pia a legjobb kifogásuk az ilyeneknek...én nem bocsájtanék meg...

22F

2015. júl. 24. 11:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :s
2015. júl. 24. 11:08
 3/17 anonim ***** válasza:
én lehet megbocsájtanék, de csak ha tényleg őszintén látom a szemében, hogy megbánta és hagynám egy kicsit hogy be is bizonyítsa addig nem bocsátanék meg amíg nem hajt és küzd értem... 18L
2015. júl. 24. 11:11
 4/17 A kérdező kommentje:
ezt hogy mondjak meg neki? hogy szeretném hogy bizonyítson?
2015. júl. 24. 11:12
 5/17 anonim ***** válasza:
nem tudnám megbocsátani
2015. júl. 24. 11:13
 6/17 A kérdező kommentje:
miért?
2015. júl. 24. 11:17
 7/17 anonim ***** válasza:
az már rajta múlik, például tök mind1 hogy folyamat elküldöd, ő akkor is jön, tegyen valami olyat amiből biztos lehetsz benne, ezt rá kell bízni, csak úgy lehet.. legalábbis én ezt tenném... #2 voltam. 18L
2015. júl. 24. 11:18
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. júl. 24. 11:21
 9/17 anonim ***** válasza:
en nem tudnek neki megbocsajtani, legalabbis nem rogton. ha latnam rajta, h szeret, kuzd ertem es tenyleg megbanta akkor viszont lehet, de nagyon igyekeznie kene. az alkohol nem kifogas, es a bizalmad mar elvesztette, nehez visszaszerezni.
2015. júl. 24. 11:27
 10/17 anonim válasza:
100%
Én nem bocsátanék meg, az elsőnek igaza volt, mindig csak a pia a kifogás. Aztán még ott van hogy nem tudja eldönteni mit akar, szeret, nem szeret, most megint szeret. Én azt mondom ha annyira szeretne nem fogdosna meg csókolgatna más nőket.
2015. júl. 24. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!