Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megbocsátanátok valakinek,...

Megbocsátanátok valakinek, akivel régebben összevesztetek, és elnevezett mindenféle bunkó k*csögnek?

Figyelt kérdés
Egy időben beszélgettetek egymással néha, jóba voltatok valamennyire, de aztán összevesztetek, és csúnyákat mondott. Ha egy ilyen ember felkeresne újra egy idő után, megbocsátanátok neki?
2015. márc. 23. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha volt oka rá, akkor igen. Ha nem volt rá oka, akkor nem.
2015. márc. 23. 22:32
 2/2 anonim válasza:

Hasonló cipőben járok. Nem értem a volt lány barátom miért kezdett egyik napról a másikra bunkózni velem meg csúnya szavakkal illetni engem. Soha nem voltam vele bunkó. Én sokszor kiálltam mellette meg jókat mondtam róla, ennek ellenére most nagyon utál. (Persze a másik bunkó fiú barátjával soha nem vesznek össze..) Összegezve: soha nem bocsátanék meg neki. :)

14/F

2015. márc. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!