Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megbocsátanátok a helyemben...

Megbocsátanátok a helyemben ennek az ismerősömnek?

Figyelt kérdés

Javarészt az interneten beszéltünk, kezdetben nem volt vele baj, de aztán elkezdett ócsárolni, hogy milyen b*nkó vagyok, mindezt azért mert nem érek rá egész nap a facebook előtt ülni, és válaszolgatni az üzeneteire.

Azért is elmondott néha mindenféle b*nkó f* sznak, ha röviden válaszoltam az üzeneteire. Nagyon könnyen megsértődött, kiborult mindenen.

Ez pár hónapja volt, akkor letiltott az egyik ilyen eset után, most meg feloldott és rámírt újra, meg ismerősnek jelölt.

Ti a helyemben mit tennétek vele, megbocsátanátok neki?

2014. aug. 13. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem képes felfogni, hogy nem érek rá és hónapok múlva azért oldja fel, mert mindenkit elüldözött és legyen végre valaki aki beszél vele...esélytelen...még én is letiltanám...
2014. aug. 13. 15:18
 2/4 anonim válasza:
én nem tudnék neki megbocsájtani mert ez olyan mintha csak vele kellene foglalkoznod,és ez szerintem nem helyes mert neked is megvan a saját életed úgy éled ahogy szeretnéd és nem feltétlenül kell vele is foglalkoznod.
2014. aug. 13. 15:24
 3/4 anonim válasza:
Én megbocsájtanék. Valószínű ennek az ismerősödnek fontos vagy, és ezért akad ki, ha épp nem tud rólad semmit, tehát nem írsz neki, vagy ha írsz is csak szűkszavúan. Ez az ismerősöd fontosnak tartja a kapcsolatotok fentartását, és kicsit érzékenyen veszi, ha te nem e szerint cselekszel. A sértődékenység pedig emberi érzelem, emiatt nem kell fejét venni. Érzékeny típus, de a kapcsolatotok miatt ilyen, tehát nem illik ezt félvállon venni.:)
2014. aug. 13. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen zakkant. Ne foglalkozz vele, én ez után nem jelölném vissza, nekem ne hisztizzen.
2014. aug. 14. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!