Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 fiúk! Vélemény ilyen típusú lányról?
Figyelt kérdés
Aki mosolygós,kedves, de nehezen mutatja ki az érzelmeit,és nehezen nyílik meg igazán. Türelmesek lennétek vele vagy viszonylag hamar feladnátok?2015. júl. 23. 20:14
1/8 anonim válasza:
Hát, ha külsőre tetszik akkor nem adnám fel. Türelmes lennék, hiszen meg szeretném ismerni :)
17/f
2/8 anonim válasza:
Ez annyira általános és közhelyes, hogy már fáj. Ráadásul tényleg itt keresel lelki békét, a masztizó tizenöt évesek között?
3/8 anonim válasza:
ezt már egyszer eljátszottam, kitartó voltam és megérte.. egy darabig. azért nem jártam annyira rosszul
4/8 anonim válasza:
Enis jelenleg ezt csinalom, varok turelmesen
5/8 anonim válasza:
Elég 1 magamból. Nem kell h párom is uganilyen legyen, szóval nem ismerkednék annyira vele, max barátság.
6/8 Sbajsa válasza:
Persze, az olyan lányik az igazi lányok, nem olcsók.. :)
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy meg akarom-e ismerni. :D
Ha van valamije, ami kapcsolati szempontból engem megfog (érdeklődési kör, kinézet, stílus), akkor miért ne?
Habár, én pont 19 vagyok, szóval gondolom irreleváns a véleményem. :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem rossz.
Én inkább türelmes lennék vele.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!