Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretem a barátom, nagyon. De sokat iszik, és emiatt fogom egyszer elhagyni, ha sokáig folytatja. Mit tegyek, hogy leszokjon az ivásról? Valami olyan kell, ami használ is.
2015. júl. 23. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne engedd neki, hogy megkeféljen.
2015. júl. 23. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, biztos nem engedném. Viszont ő is azt mondta, hogy még korai lenne, bár ez a fiúknál kiszámíthatatlan... De ettől még nem szokik le az ivásról, sajnos. :/ :c
2015. júl. 23. 12:13
 3/7 Noren1989 ***** válasza:

Hagyd el. Ha nem tudnád, valószínűleg nem miattad iszik, hanem külső tényezők miatt: megszokás, kudarcok a munkában, általános csalódottság. Ha ezeket TE egyedül meg tudod szüntetni, akkor hajrá. Ha nem, nincsen értelme annak hogy vele legyél.

B-verzió: te is elkezdesz inni, bár az a nőknek nagyon nem áll jól...

25/F

2015. júl. 23. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

"sokat iszik, és emiatt fogom egyszer elhagyni"

ha ennyire zavar akkor hagyd el.

ha megkérdted, és nem szokik le akkor nincs mit tenni.

vagy elfogadod így, vagy továbblépsz

annyit iszik hogy részeg, nem áll meg a saját lábán, vagy csak 3-4 sör? Mert ez nem mindegy. Minden nap , vagy hetente?

2015. júl. 23. 12:17
 5/7 A kérdező kommentje:
szokott megrészegedni, persze nem mindennap, amiért elég hálás vagyok. És nem tudnám elhagyni, semmiképpen sem. én meg nem birom az italt... Múltkor nagyon megrészegedett, állítólag mert nem tudtunk talákozni (megint)... D én megmondtam, hogy ha nem fejezi be akkor vége lesz.. Már nem tudom mit csináljak. Utálom a részeg embereket, főleg ha az a barátom...
2015. júl. 23. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és általában hétvégén elmegy/ elmegyünk bulizni és akkor szokott inni, de nem mindig részeg... (még csak az hiányozna)
2015. júl. 23. 12:40
 7/7 anonim válasza:
Hagyd ott,ne vesződj vele,mert aki ha nem is naponta,de rendszeresen iszik és le is részegedik,az csak rosszabb lesz idővel. Ha saját döntésből nem teszi le az alkoholt,te a fejed tetejére állhatsz,könyöröghetsz neki,akkor is inni fog. Tapasztalatból beszélek. 18 évesen nekem is volt egy hasonló barátom. Napi 3-4 sör hétközben,hétvégén lerészegedésig ivás. Szerettem,de elhagytam. Jól tettem. Utánam volt egy barátnője,akitől született két fia. Az a lány is hiába küzdött érte,alkoholista lett. A végén már odáig fajult a dolog,hogy dugdosni kellett előle a pincekulcsot. Most már egyedül él,mert a felesége kirúgta a pia miatt. Pár éve láttam egy szupermarketban,de már nem az az ember volt akit valamikor én ismertem,csak árnyéka volt hajdani önmagának. Szánalmas és taszító látvány volt egyszerre.
2015. júl. 28. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!